Knjižnica Črnomelj

Predavanje Jasne Banovec o grafomotoriki

jasna_3-1

V Knjižnici Črnomelj smo 9. 3. 2021 organizirali spletno predavanje za starše, vzgojitelje in učitelje o razvoju grafomotorike pri otroku.

Profesorica defektologije Jasna Banovec, zaposlena na OŠ Dragotina Ketteja v Novem mestu, nam je na strokoven in zanimiv način predstavila razvoj motorike, govorila je o tem, kaj je grafomotorika, kaj vpliva na ustrezno grafomotoriko, o fazah grafomotorike, o težavah otrok pri grafomotoriki in kaj lahko odrasli naredimo, da se ne pojavijo oz. kaj storimo, ko se pojavijo.

V Knjižnici Črnomelj že od leta 2016 v okviru knjižnih moljčkov gostimo različne strokovnjake in pripravljamo različna predavanja na temo branja, govorno-jezikovnega razvoja, o razvijanju zgodnje pismenosti, o kriznih situacijah in o reševanju težav z otrokom, o vzgoji, o odgovornosti in tokrat o grafomotoriki.

Zelo zanimivo in z bogatimi izkušnjami ter praktičnimi primeri oplemeniteno predavanje Jasne Banovec je privabilo številne udeležence spletnega predavanja, predvsem iz vrst staršev, starih staršev, vzgojiteljev in učiteljev. Za vse tiste, ki ste zamudili predavanje, vam sporočamo, da si bo možno posnetek v kratkem ogledati na youtube kanalu Knjižnice Črnomelj.

Nazaj na: Zgodilo se je
Dostopnost