Knjižnica Črnomelj

Paketnik v Krajevni knjižnici Semič

20230109_144018-1

V Krajevni knjižnici Semič je od 6. junija 2022 uporabnikom na voljo nova storitev – PAKETNIK (Direct4.me).

Prevzem knjižničnega gradiva 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu. Za uporabo paketnika potrebujete mobilni telefon.

NAROČANJE GRADIVA V PAKETNIK

➢ Moja Knjižnica (Cobiss+) ali aplikacija mCobiss na spustnem seznamu izberite prevzemno možnost: Semič P, paketnik Direct4.me. Sistem bo zaznal, da želite gradivo prevzeti v paketniku, kamor vam ga bomo dostavili za prevzem.

➢ po elektronski pošti paketnik@crn.sik.si ali

➢ po telefonu 07 35 68 491 ali 040 753 370

Obvezno morate navesti oziroma pripisati številko članske izkaznice in številko mobilnega telefona. Ko bo vaše gradivo v paketniku, boste o tem obveščeni preko aplikacije Direct4me oz. če nimate nameščene aplikacije, prejmete SMS-sporočilo z navodili za prevzem.

PREVZEM IZ PAKETNIKA

Brez mobilne aplikacije Direct4.me:

Ko prispete po gradivo, pred paketnikom odprete SMS sporočilo, v katerem je povezava na spletno stran, ki uporabnika vodi skozi cel proces.

Z mobilno aplikacijo Direct4.me:

Lahko si namestite tudi brezplačno aplikacijo Direct4.me, kjer ob prejetem obvestilu paketnik lahko odklenete le s klikom na znak ključavnice in sledite navodilom. Ko prevzamete naročeno gradivo,vrata paketnika zaprete. Navodila za prevzem gradiva so tudi na paketniku. Gradivo v paketniku bo na vaš prevzem čakalo 3 dni oziroma 72 ur od trenutka vložitve in pošiljanja sporočila. Če gradiva v tem času ne morete prevzeti, sporočite v knjižnico in vam bomo podaljšali rok prevzema. Gradivo, ki v tem času ne bo prevzeto, se bo vrnilo v knjižnico. Za neprevzeto gradivo uporabnik plača stroške v skladu s cenikom knjižnice »neprevzeto gradivo paketnik«.

VRAČANJE GRADIVA v paketnik zaenkrat še ni možno. Za dodatne informacije smo vam na voljo zaposleni v knjižnici.

Vabljeni k uporabi!

Dostopnost